Tarieven

In de traditionele advocatuur is het niet gebruikelijk om het tarief te vermelden. Wij verschaffen u graag duidelijkheid.

Ons tarief bedraagt € 195,= per uur exclusief 6% kantoorkosten, 21% BTW en verschotten (waaronder griffierechten of deurwaarderskosten). Daarmee zijn wij concurrerend met andere advocatenkantoren in de regio Rotterdam.

Van dit standaardtarief wordt afgeweken indien de aard en/of het belang van de zaak daartoe aanleiding geeft. Dit bepalen wij in onderling overleg, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In beginsel behandelen wij geen zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Indien bij een echtscheidingsbemiddeling één van de twee echtgenoten daar toch voor in aanmerking komt, maken wij een uitzondering en wordt het door ons gehanteerde uurtarief gematigd tot € 145,=. Vanzelfsprekend verschaffen wij u regelmatig inzicht in de financiële kant van de zaak. Elke maand ontvangt u een declaratie die voorzien is van een specificatie van de verrichte werkzaamheden.

Kantoor Vlaardingen

Westhavenplaats 29-30
3131 BT Vlaardingen
Tel: +31 (0)10 – 4600124
Fax: +31 (0)10 – 4342041
E-mail: info@bdladvocaten.nl

Bel mij terug

Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.


    Facebook
    LinkedIn
    LinkedIn
    Instagram