Contact_backup

Kantoor Vlaardingen

Westhavenplaats 29-30
3131 BT Vlaardingen
Tel: +31 (0)10 – 4600124
Fax: +31 (0)10 – 4342041
E-mail: info@bdladvocaten.nl

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Vul de volgende code hieronder in: captcha

  Routebeschrijving en parkeersuggesties kantoor Westhavenplaats 29-30 te Vlaardingen

  Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Vlaardingen.

  Met de auto

  Vanuit de plaatsen Hoek van Holland, Maasland, Maasdijk, Maassluis, Schipluiden, Den Hoorn en Delft:
  Op de A 20 Hoek van Holland-Rotterdam, afslag 8 Vlaardingen-West. Volg de borden Vlaardingen centrum. Indien u kiest voor parkeren in een parkeergarage kunt u de bewegwijzering met de betreffende naam volgen, ‘P Liesveld’ of ‘P Hoogstraat’.

  Vanuit de plaatsen Schiedam, Delft, Rotterdam:
  Op de A 20 Rotterdam-Hoek van Holland, afslag 8 Vlaardingen-West. Volg de borden Vlaardingen centrum. Indien u kiest voor parkeren in een parkeergarage kunt u de bewegwijzering met de betreffende naam volgen, ‘P Liesveld’ of ‘P Hoogstraat’.

  Vanuit de plaatsen Hoogvliet, Spijkenisse, Pernis, Rozenburg, Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne:
  Eerst A 15 richting Rotterdam, dan A4 richting Den Haag-Hoek van Holland, dan A20 Vlaardingen-Maassluis-Hoek van Holland, afslag 8 Vlaardingen-West. Volg de borden Vlaardingen centrum. Indien u kiest voor parkeren in een parkeergarage kunt u de bewegwijzering met de betreffende naam volgen, ‘P Liesveld’ of ‘P Hoogstraat’.

  Parkeren

  Parkeren op de openbare weg in de directe nabijheid van kantoor is slechts mogelijk voor maximaal een uur en er wordt veel gecontroleerd. Ons advies is dan ook te parkeren in een van de parkeergarages. Als een stukje lopen geen probleem is vindt u  gratis parkeergelegenheid op het tweede gedeelte van de Hoflaan. Let uiteraard op de op dat moment geldende regels.

  Parkeergarage Hoogstraat  (Kornelis Speelmanstraat 4, achter supermarkt Bas van der Heijden). U loopt dan richting Korte Hoogstraat, die loopt u omhoog tot aan de haven. U gaat dan rechtsaf de Westhavenplaats op. Ons kantoor bevindt zich na de kruising aan uw rechterzijde, tegenover de Vischbank en twee deuren naast Banketbakker Jan Boer.

  Parkeergarage Liesveld (Van Riebeeckstraat 30). U loopt dan via de Waalstraat, Markt, Hoogstraat en dan rechtsaf naar de Westhavenplaats.  Ons kantoor bevindt zich tegenover de Vischbank en twee deuren naast Banketbakker Jan Boer.
  Openbaar vervoer
  Vanuit treinstation Vlaardingen centrum loopt u de Westhavenkade op richting het centrum. Aan het einde van de Westhavenkade komt u op de Westhavenplaats. Ons kantoor bevindt zich dan aan uw linkerzijde, tegenover de Vischbank en twee deuren naast banketbakker Jan Boer.
  Met de bus loopt u eenvoudig vanaf het Liesveldviaduct naar de haven, rechtsaf vindt u de Westhavenplaats.

  Kantoor Vlaardingen

  Westhavenplaats 29-30
  3131 BT Vlaardingen
  Tel: +31 (0)10 – 4600124
  Fax: +31 (0)10 – 4342041
  E-mail: info@bdladvocaten.nl

  Bel mij terug

  Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.


   Facebook
   LinkedIn
   LinkedIn
   Instagram